Det har vel kanskje ikke vært til å unngå at noen har lagt merke til at det har vært en “god tone”, og en aldri så liten flørt her på bloggen mellom Icicle og meg. Jeg har også skrevet en historie tidligere, et eventyr om Icicle og meg  på lavvotur. En tur som dessverre viste seg å være en drøm som ble avbrutt av en nådeløs vekkerklokke. Men historien som historie falt jo i smak hos mange lesere :)

Nå er det ny en historie da. Denne gangen reiste jeg til Bergen nå i helgen for at vi skulle få være sammen, og jeg hadde leid hotellrom for anledningen.

Flyturen gikk helt grei, selv om det var styggtidlig å stå opp kl. halv 5 for å ta første fly. Fikk en flott soloppgang som bonus – i tillegg til at jeg gledet meg helt vilt til denne helgen. Tenkte ikke på at jeg var stuptrøtt i det hele tatt :)

Jeg sjekket inn tidlig på hotellet, og gikk en liten tur for å gjøre innkjøp til litt forberedelser. Måtte jo prøve å gjøre rommet litt romantisk.

Det var ulidelig spennende å sitte på hotellrommet og vente på at du skulle dukke opp, Ici. Sommerfuglene i magen var helt ustyrlige, og da du endelig banket på døra var det brått slutt på hvilepuls. Den føk til værs med det samme. Endelig skulle jeg treffe den jenta jeg har blitt så glad i, på ordentlig :)

Jeg åpnet døra, og da jeg så deg fikk jeg ikke frem et ord med det samme. Du hadde sendt meg bilder av deg tidligere, så jeg visste at du var ei nydelig jente, men i levende live foran meg der og da tok du fullstendig talens evne fra meg. Du var jo fantastisk nydelig! Vi omtrent kastet oss i armene på hverandre av lengsel og savn, og bare holdt godt rundt hverandre der vi sto i døråpningen. Så gikk vi inn sammen bort til den store dobbelsengen. Denne var nå dekket av roseblader i en hjerteformasjon og med én enkelt langstilket rose rose i midten. I tillegg sto det en stor bukett med roser på bordet litt lenger inn i rommet. Jeg hadde hatt god tid til litt forberedelser på forhånd, og jeg visste at du kom til å sette pris på det.

I tillegg hadde jeg tatt med CD-spiller som nå spilte den samme romantiske pianomusikken som jeg har som bakgrunnsmusikk på to videoer jeg har lagt ut her: “En hyllest til fjellet” og “Teaser til ny flott høst“.  Vi la oss forsiktig ned, og vi kysset hverandre forsiktig og ømt, og bare så på hverandre. Lenge. Kunne nesten ikke tro det var sant at vi endelig fikk være nær hverandre på ordentlig. Ta på hverandre på ordentlig. Jeg kysset deg ømt på siden av halsen samtidig som jeg strøk deg med lette fingre gjennom håret og ned langs andre siden av halsen. Jeg så deg dypt inn i øynene og fortalte deg hvor nydelig du er, samtidig som jeg strøk et par fingre en runde rundt den halvåpne og innbydende munnen din, og videre nedover halsen. De samme lette fingrene søkte vei nedover mellom

Beklager sladden, men hei folkens, NOE må vi få ha for oss selv ;)

Jeg ser på deg der du nå ligger, smilende og fornøyd. Denne nydelige jenta som ligger her er faktisk kjæresten min. Jeg føler meg så utrolig heldig. Du legger deg på armen min mens jeg holder godt omkring deg. Sånn blir vi liggende å stryke på hverandre, og bare holde omkring hverandre i lang tid. Du verden for en deilig følelse å endelig kunne ligge sånn etter mange og lange uker med lengsel etter å være nær hverandre…

Det har blitt kveld, og vi har vært og spist på restauranten i hotellets underetasje.  Jeg hadde på forhånd lovt deg massasje, og det ble foreslått nå. Det syntes du hørtes deilig ut – og sånn ble det. Vi kledde av oss alt begge to. Like greit det liksom. Jeg ser på deg der du ligger helt naken på sengen. Du ligger på magen med armene opp foran hodet, klar til å bli behandlet. Jeg har på forhånd satt massasjeoljen i vannbad for å varme den litt. Kan jo bli litt ubehagelig om oljen er litt kald… jeg fordeler den i hendene, og starter med å stryke og gni oljen inn på ryggen og opp mot skuldre og nakke. Jeg setter meg forsiktig på kne skrevs over deg. Så starter behandlingen med å kna forsiktig musklene opp ved nakke og skuldre, og så nedover langs ryggraden på begge sider. Helt ned til r, og enda er det bare tidlig fredag ettermiddag, og vi har hele resten av helgen sammen.

Noen timers søvn har det da blitt da vi våkner tidlig på lørdagen. Vi går ned i restauranten og spiser frokost, før vi bestemmer oss for å utforske fasilitetene på badet…

Jeg går først og får i gang varmvannet. Du kommer etter når det har blitt passe varmt, og stiller deg foran meg under dusjstrålen. Gud bedre så nydelig du er der du står med hodet bakover og lar det varme vannet få renne nedover hodet og ansiktet ditt, og la det kjærtegne deg. Jeg tar dusjsåpen og fyller en god mengde i hånda, og begynner å såpe deg inn – først skuldrene, så ryggen. Det har du tydeligvis ingenting i mot, om jeg skal tolke kroppsspråk og lyder. Jeg fortsetter å såpe deg inn, og flytter snart hendene  Etter en stund går vi, en smule skjelvende og mo i knærne, ut av dusjen og tørker oss, før vi legger oss ned på sengen og fortsetter m

Etterpå ligger vi på sengen og tar omkring og bare ser på hverandre. Vi trenger ikke å si noe. Vi vet det begge to hva den andre tenker. Vi kommer til å være kjærester vi – for bestandig.

Utpå formiddagen stikker vi en tur ut. Kan være greit med litt frisk luft og, pluss at jeg syns det kan være kjekt å få se litt av Bergen by. Jeg har aldri vært her før. Også er det fantastisk å bare være kjærestepar, og rusle rolig med armene om hverandre, mens resten av verden lever sitt eget liv i sitt eget tempo :)

Bildet av Ici er dessverre pixlet med hensyn til at hun gjerne vil være anonym på bloggen. Selvfølgelig helt greit det, men samtidig veldig synd, for dette bildet er hun beint frem helt nydelig på, og jeg er så stolt av å si at jeg er kjæresten hennes…

Meg selv foran statuen av Ludvig Holberg

Resten av helgen har vi bare fortsatt med å eksistere for hverandre, og siden vi har vært relativt lite utendørs, er jeg redd for at resten av historien ville ha bestått av mange flere sorte sladder ;)  Det er vel i grunnen ikke så mye mer å fortelle almenheten om den saken. Noe må vi få ha for oss selv og :)

Dette har uten tvil vært den mest fantastiske helgen i begge våre liv. Ici er absolutt ingen kald kvinne, som nicket skulle tyde på. Hun er en varm, øm og god – alldeles nydelig jente, både innvendig og utvendig – og er full av dyp og oppriktig kjærlighet. Ici er alt det jeg noen gang kan ha våget å drømme om, og mer til. Og jeg er uten tvil verden heldigste mann som har funnet denne jenta. Fordi, hold dere fast nå dere som ikke har gjettet det enda. I denne historien er det ikke noen vekkerklokke som brutalt og nådeløst vekker meg fra en deilig drøm. Denne historien er faktisk ikke en oppdiktet fantasi, som den forrige historien var! Dette er en 100 % sann fortelling fra virkeligheten :D
Ici og jeg har funnet hverandre på ordentlig!!!

De som påstår at eventyr bare er noe som er oppdiktet, og som bare står i bøker, kan ikke ha vært i nærheten av å ha de følelsene som vi kjenner på. For dette er rett og slett et eventyr som vi faktisk opplever på ordentlig. Eneste forskjellen på et eventyr i en eventyrbok og det vi har, er at de i bøkene slutter med “Snipp snapp snute… osv.”, mens vårt eventyr faktisk begynner nå – og kommer aldri til å ta slutt noen gang. DET er fantastisk deilig å tenke på :)

Denne helgen var bare den første helgen i resten av vårt liv sammen, og mange mange flere helger skal det bli. Planer er allerede lagt langt frem i tid. Det vil bli mye reising frem og tilbake mellom Bergen og Trondheim, og vi gleder oss og lengter til den fremtiden som kommer etter hvert – hvor vi får være enda tettere sammen hele tiden. For den kommer…

Ici, jeg har nesten ikke ord for hva jeg føler for deg. Verden har for meg blitt et mye vakrere sted med deg i den!
Takk for at du finnes, Ici, og lar meg kjenne hvordan det er å være lykkelig! Jeg elsker deg, for alltid

Tips oss hvis dette innlegget er upassende